Marketing Online

Campanii Google Ads

Este foarte important sa iti afisezi business-ul pe platforma de cautare Google. Cu ajutorul campaniilor de promovare Google Ads business-ul tau va fi afisat in topul cautarilor. 

Campanii Facebook & Instagram

Cu totii observam faptul ca platformele sociale fac parte din vietile noastre. Astfel, a devenit un „must” ca brand-ul firmei sa fie cunoscut si pe platformele sociale precum Facebook si Instagram. 

Campanii Rebranding

De multe ori business-ul dumneavoastra are nevoie doar de o imagine noua si fresh. Astfel, ajutam la realizarea unei strategii de rebranding care sa creasca potentialul business-ului dumneavoastra.

Promovare Youtube

Traim intr-o perioada in care pozele nu mai sunt de ajuns iar business-urile se axeaza din ce in ce mai mult pe crearea unor prezentari video care sa poata fi vizualizate pe platforma Youtube. 

Product Marketing

Uneori vanzarea unui produs bun poate fi greoaie in cazul in care nu este bine prezentat sau inteles de catre consumatori. Venim in ajutorul dumneavoastra prin crearea de strategii de marketing de produs care sa aduca plus valoare atat business-ului cat si produselor pe care le comercializati.

Web Design

Realizare Site De Prezentare

Construim website-uri de prezentare profesionale, cu design creativ, original, optimizate pentru conversie și adaptabile pentru orice dispozitiv. 

Realizare Magazin Online

Magazinele clasice incep incet sa fie inlocuite cu magazinele online datorita evolutiei tehnologice si a comoditatii shopping-ului online. Astfel oferim o solutie completa in realizarea unei platforme e-commerce simplu de utilizat.

Optimizare Website

In realizarea website-urilor avem in vedere structura site-ului, design-ul, continutul si optimizarea SEO.

UI & UX Design

Experienta utilizatorului a devenit un aspect foarte important cand vine vorba despre timpul petrecut pe un website sau o aplicatie.

Mentenanta Website

Este important ca site-urile pe care le gestionam sa le mentinem actualizate atat in ceea ce priveste platforma pe care a fost dezvoltat site-ul cat si a continutului si a materialelor vizuale.

Gazduire

Gazduire Web

Oferim pachete de gazduire special create pentru nevoia site-ului dumneavoastra.  

Inregistrare Domenii

In momentul realizarii website-ului oferim clientilor si serviciul de inregistrare a domeniilor cu extensii precum .RO, .EU, .COM, .NET, .ORG, .IO.

Certificate SSL

Pentru a creste increderea si siguranta consumatorilor care acceseaza site-ul dumneavoastra, este nevoie de instalarea unui certificat SSL. Este dovedit faptul ca peste 80% dintre utilizatori evita site-urile nesigure.

Doresti o campanie de
MARKETING ONLINE?